1936 - 1940

AÑO 1936


8 DE ENERO DE 1936


Diari de Tarragona - 16/01/1936, Página 2 de 6



VILA-SECA
Festes que organitza el Centre Republicà "El Fènix" i la seva Secció d'Esports, pels dies 17 i 18 de gener del 1936, amb motiu de la festa major d'hivern de l'esmentat poble.
Dia 17: A les deu, inauguració d'un magnífic velòdrom de l'Agrupació d'Es ports amb una cursa de dues hores a l'americana, amb sprints cada 15 minuts, prenent.hi part els segHients equips;
Sans - Inglés.
Adam - Arasa.
Vallès - Porta.
Marca - Benaiges.
Vendrell - Antolín.
Pnjals - X. X. Costa -
Xifré. Roquetas - Marcó.
l corredor malageny A. Destrieux, campió d'Andalusia i guanyador recentment del Campionat de Barcelona, figura destacada del ciclisme espanyol, donarà la volta Ü'honor abans de començar la cursa. Durant la cursa l'Orquestrina Saltó, de Valls, interpretarà diverses peces del seu extens repertori. A dos quarts d'una, sessió vermouth amb audició de sardanes.
A dos quarts de quatre, concert a la Sala del cafè i seguidament es començarà el tradicional ball de coques, subhastant-se al final una magnífica coca.
A les 'deu de la nit, concert a la salla cafè i a continuació lluït ball de societat.
Dia 18: A dos quarts de tres: Extraordinari partit de futbol, disputant se una valuosa Copa ofrena de la Joieria casa Pascual, de Reus, entre els primers equips Constantí F. C. i A. E. "El Fènix". El kikof d'honor serà tirat per un representant de la Casa Pascual. En acabar el partit serà lliurada la Copa ai íapità de l'equip guanyador. A les deu de la nit, concert a la sala cafè i a ccntinuació gran ball de societat.  





17 DE SEPTIEMBRE DE 1936
Ha aterrizado en el nuevo aeropuerto un aparato procedente del Prat que pilotaba el aviador civil Francisco Cabré, acompañado del observador José Vilanova. . Apesar de encontrarse el terreno muy húmedo, las operaciones del aterrizaje y despegue se han ¡efectuado con toda normalidad, aplaudiéndose la pericia del piloto y reconociéndose el acierto de elegir los
terrenos, que a pesar de la lluvia no estaban encharcados.


No hay comentarios:

Publicar un comentario